KENNETH MAES
FOUNDER

SIMPLY MAINTENANCE, CONSTRUCTION and repair

OVER ONS

MK Technology is een officiële partner van Novatio onderhoudsproducten. Wij leveren en verkopen kwalitatieve producten die werkelijk een resultaat kunnen leveren. Binnen de webshop kan u een uitgebreid gamma aan onderhoudsproducten terugvinden in categorieën zoals reinigers, ontvetters, oppervlaktebescherming, oppervlaktebehandeling, smeermiddelen, lijmen en tools.

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in twee specifieke doelgroepen: Ramen & Deuren en Automotive. Binnen deze categorieën zal u telkens doeltreffend en gerichte producten kunnen terugvinden specifiek aan deze doelgroep met elk een eigen onderhoudsfunctie.

Onze producten zijn allemaal van het merk Novatio. MK Technology heeft samen met hen nauw gekeken hoe we onderhoud, constructie en herstelling makkelijker kunnen maken.

Novatio is een Belgische firma, opgericht in 1978, dat ondertussen wereldwijd actief is in de sector van onderhoudsproducten.

Het product dat u zocht niet gevonden of u zit met een specifieke vraag? Neem dan zeker contact met ons op via deze link.